Από τα μετόπισθεν της ήττας

Κανένα σχόλιο

Του Νίκου Τζάρα

Απέναντι στον κυνισμό του Τσίπρα που ισοπεδώνει με το 4ο Μνημόνιο τα λαϊκά στρώματα και εκποιεί την δημόσιο και ιδιωτική περιουσία στους ξένους, τα σπαράγματα κινητοποιήσεων των διάσπαρτων αντιμνημονιακών και αντικαπιταλιστικών δυνάμεων που επιμένουν στο να διαχωρίζονται αντί να αναζητήσουν τον στοιχειώδη συντονισμό , να μοιραστούν την εμπειρία των κοινών δράσεων, να αφουγκραστούν την σιωπή του καθηγμαγμένου κόσμου της εργασίας και να την μετουσιώσουν με την εμπλοκή του σε ρήξη και ανατροπή αφού προηγουμένως καταχτήσουν τον αναγκαίο και κρίσιμο για της εξελίξεις κοινωνικό και πολιτικό χώρο, ξεκινώντας από εκείνα που μας ενώνουν και ενοποιώντας τις διάσπαρτες αντιστάσεις.

Τότε μόνο η εμπειρία της ήττας μπορεί να αποτελέσει την βάση για νικηφόρο πορεία. Αλλιώς θα καταλογίζουμε ο ένας στο άλλο ευθύνες παριστάνοντας τους δικαστές της Ιστορίας που θα γράφετε χωρίς εμάς.

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today