Από την Πέμπτη 11 Ιουνίου ξανά στον αέρα και η ΕΡΑ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 11/6/2015, δύο χρόνια μετά το πραξικοπηματικό λουκέτο στην ΕΡΤ, επιστρέφουν τα ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά προγράμματα της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, σε ολόκληρη τη χώρα.

Σε σχετικό κείμενο των εργαζομένων της ΕΡΑ Χανίων τονίζονται τα εξής:

Η ΕΡΑ Χανίων, μετά την εμπειρία δύο χρόνων αυτοδιαχείρισης, αλλά και συνεχούς καθημερινής λειτουργίας, επανέρχεται με πλήρες τοπικό πρόγραμμα, την Πέμπτη 11/6/ και καθημερινά από τις 8 το πρωί και μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι.

"Sponsored links"

Κατά τη διάρκεια του τοπικού προγράμματος θα υπάρχουν συνδέσεις με τις εκπομπές που θα μεταδοθούν από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αλλά και επικοινωνία με τους Περιφερειακούς σταθμούς της ΕΡΑ σε όλη την Ελλάδα, που κράτησαν ζωντανή και έκαναν πραγματικότητα την ελπίδα για επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Στο πλευρό μας και αυτή την επετειακή ημέρα θα είναι , για μια ακόμη φορά, οι αλληλέγγυοι συμπολίτες μας, που πίστεψαν και υποστήριξαν με κάθε τρόπο την ιδέα ενός πραγματικά δημόσιου και ανοιχτού στην κοινωνία, ραδιοφωνικού σταθμού.

Στο τοπικό πρόγραμμα της ΕΡΑ Χανίων θα υπάρχει καθημερινή παρουσία πολιτών, φορέων, σχολείων και συλλογικοτήτων, που επιθυμούν να κάνουν τη «δική τους εκπομπή» στη βάση της προηγούμενης επιτυχημένης εμπειρίας.

Η ΕΡΑ Χανίων δεν έκλεισε ποτέ! Στο νέο ξεκίνημα, οι προσπάθειες των εργαζομένων θα στοχεύουν στο να παραμείνουν τα μικρόφωνα της τοπικής ΕΡΑ, ανοιχτά στην κοινωνία και στους πολίτες!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις