Από τη Δευτέρα η απόφαση για φυλακίσεις κι αναστολές – Πως θα βρεθεί από τις Βρυξέλλες στις ελληνικές φυλακές ο Λαγός – Η διαδικασία

Κανένα σχόλιο

Δύσκολα θα προλάβει το δικαστήριο να ολοκληρώσει τη διαδικασία σχετικά με τις φυλακίσεις και τις αναστολές μέχρι την Παρασκευή. Σύμφωνα με την Ιωάννα Μάνδρου κι όσα ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ «οι πληροφορίες μου λένε ότι δεν θα τελειώσουμε μέχρι την Παρασκευή για το ποιοι θα πάνε μέσα», εκτιμώντας ότι η διαδικασία θα συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα.

Για το θέμα του Λαγού η πολύπειρη δημοσιογράφος του δικαστικού ρεπορτάζ είπε: «Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι μόλις τελειώσει και το θέμα των αναστολών, δηλαδή αν δεν πάρει ο Λαγός αναστολή, θα εκδοθεί ένα απόσπασμα, έτσι λέγεται αυτό το χαρτί, που θα διαβιβαστεί αυθημερόν από τον Άρειο Πάγο στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και στη συνέχεια θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο (εισηγητής, επιτροπή, ολομέλεια). Κι όταν αυτά τελειώσουν θα συλληφθεί και θα παραδοθεί στις ελληνικές αρχές, αφού ο ευρωπαϊκός χώρος ως προς τις συλλήψεις και τους καταδικασθέντες είναι ενιαίος».

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα, λίγη ώρα αφότου είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία για τα ελαφρυντικά, ο Γιάννης Λαγός αποφάσισε να πάει στο αεροδρόμιο και να επιστρέψει στις Βρυξέλλες και το ευρωκοινοβούλιο.

"Sponsored links"

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις