Από τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα μήνυμα αλληλεγγύης στον Ζαν – Λικ Μελανσόν και την «Ανυπότακτη Γαλλία». Καλή νίκη!

Κανένα σχόλιο

Διαδικτυακό ψήφισμα:

Η υποψηφιότητα του Ζαν‐Λικ Μελανσόν για τη θέση του προέδρου της Γαλλίας δεν εκφράζει μόνο τις λαϊκές τάξεις της χώρας του που δοκιμάζονται από τις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές και δίδουν γενναίους αγώνες, άγρυπνοι στις πλατείες και τα εργοστάσια. Εκπροσωπεί όσους και όσες αντιστέκονται στο ζοφερό παρόν και μέλλον της Ευρώπης, που επιβάλλουν συντηρητικές κυβερνήσεις και ανέλεγκτοι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης. Όσους και όσες γνωρίζουν ότι τα όπλα εναντίον του φασισμού είναι η κοινωνική δικαιοσύνη, η ισότητα και η δημοκρατία.

Ο Ζαν‐Λικ Μελανσόν μιλά για την ειρήνη όταν η απειλή ενός πυρηνικού πολέμου επανέρχεται και στη Συρία συντελείται η εξόντωση ενός λαού. Μιλά για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που χάνονται στη Μεσόγειο.

"Sponsored links"

Μιλά για τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και τον κοινό αγώνα για τη σωτηρία της χώρας μας. Ευχόμαστε στον Ζαν‐Λικ Μελανσόν να νικήσει.

Κάνουμε έκκληση στο Γαλλικό λαό να ανοίξει με την ψήφο του ένα διαφορετικό δρόμο για τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ευρώπη.

Μπορείτε να συνυπογράψετε το ψήφισμα πατώντας ΕΔΩ.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

admin
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική του αρχή, η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή. Ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.
Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Ό,τι να 'ναιΣΑΒΒΑΤΟ, 12:00 pm - 2:00 pmμε τον Μάνο Βουλαρίνο και Πέτρο Νικολάου
    Ο Μάνος Βουλαρίνος και ο Πέτρος Νικολάου σε μια εκπομπή χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο και ειρμό (όπως ακριβώς και οι ίδιοι) αδικούν όσους πιο πολλούς μπορούν.