Από τη δοκιμαζόμενη Ελλάδα μήνυμα αλληλεγγύης στον Ζαν – Λικ Μελανσόν και την «Ανυπότακτη Γαλλία». Καλή νίκη!

Κανένα σχόλιο

Διαδικτυακό ψήφισμα:

Η υποψηφιότητα του Ζαν‐Λικ Μελανσόν για τη θέση του προέδρου της Γαλλίας δεν εκφράζει μόνο τις λαϊκές τάξεις της χώρας του που δοκιμάζονται από τις ακραίες νεοφιλελεύθερες πολιτικές και δίδουν γενναίους αγώνες, άγρυπνοι στις πλατείες και τα εργοστάσια. Εκπροσωπεί όσους και όσες αντιστέκονται στο ζοφερό παρόν και μέλλον της Ευρώπης, που επιβάλλουν συντηρητικές κυβερνήσεις και ανέλεγκτοι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης. Όσους και όσες γνωρίζουν ότι τα όπλα εναντίον του φασισμού είναι η κοινωνική δικαιοσύνη, η ισότητα και η δημοκρατία.

Ο Ζαν‐Λικ Μελανσόν μιλά για την ειρήνη όταν η απειλή ενός πυρηνικού πολέμου επανέρχεται και στη Συρία συντελείται η εξόντωση ενός λαού. Μιλά για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που χάνονται στη Μεσόγειο.

"Sponsored links"

Μιλά για τον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό και τον κοινό αγώνα για τη σωτηρία της χώρας μας. Ευχόμαστε στον Ζαν‐Λικ Μελανσόν να νικήσει.

Κάνουμε έκκληση στο Γαλλικό λαό να ανοίξει με την ψήφο του ένα διαφορετικό δρόμο για τη Γαλλία, την Ελλάδα, την Ευρώπη.

Μπορείτε να συνυπογράψετε το ψήφισμα πατώντας ΕΔΩ.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015
  • Hip to the JiveΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7:00 pm - 9:00 pmμε τον Farmer Fastbird
    Οδηγός μας παραγωγές και μουσικά κομμάτια από όλο τον κόσμο, παλιά και νέα, γνωστά και άγνωστα, που για εμάς ήταν, είναι και θα παραμείνουν “Hip to the Jive”. Σκοπός μας να χαλαρώσουμε, να γκρουβάρουμε, να προβληματιστούμε αλλά και να διδαχτούμε από αυτές τις περιπλανήσεις. Κεντρική φιλοσοφία της εκπομπής είναι πως υπάρχει μία γλώσσα ικανή να περιγράψει την έννοια της ελευθερίας καλύτερα από όλες της άλλες, αυτή είναι μια γλώσσα παγκόσμια και ονομάζεται Μουσική.