Από τους 50 πελάτες στους 5 στα βενζινάδικα

Κανένα σχόλιο

Η κατάσταση οικονομικά είναι δραματική για την πλειοψηφία των ανθρώπων. Δεν υπάρχει πλέον εμπορική κίνηση παρά μόνο στα σούπερ μάρκετ και στα φαρμακεία. Όμως και εκεί η κίνηση μειώνεται λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας

Χαρακτηριστικά είναι και τα λόγια εργαζόμενου σε βενζινάδικου που μιλήσαμε. Μας είπε ότι στο ωράριο που εργάζεται, 10-6 το πρωί είχε 50 πελάτες πριν τις απαγορεύσεις και τώρα έχει μετά βίας 4 με 5.

Αυτό αν μη τι άλλο αποτυπώνει την κατάρρευση που θα πρέπει να έλθουμε αντιμέτωποι ότι και εφόσον βγούμε κάποια στιγμή σύντομα από αυτή την υγειονομική κρίση.

"Sponsored links"

Γερά στομάχια σε όλους μας.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις