Από το Ηράκλειο θα παρουσιάσει ο Γιάνης Βαρουφάκης το εκλογικό πρόγραμμα του ΜέΡΑ25

Κανένα σχόλιο

Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018, 7:00 μμ, Ξενοδοχείο Αστόρια, αίθουσα Αριάδνη

Στο Ηράκλειο για να παρουσιάσει το ολοκληρωμένο εκλογικό πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 θα βρεθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης, το κόμμα με το οποίο θα κατέβει στις εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας του κόμματος τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 θα δώσει το «παρών» στην εκδήλωση παρουσίασης και συζήτησης στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αριάδνη» του ξενοδοχείου Αστόρια.

"Sponsored links"

«Αποφεύγοντας γενικόλογες νεφελώδεις ιδεολογικές διακηρύξεις, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης με άμεσα εφαρμόσιμα μέτρα για όλους τους τομείς της πολιτικής (Δικαιοσύνη, Πολιτισμός, Διεθνείς Σχέσεις,κλπ) το οποίο, αφού ψηφίστηκε σε ανοιχτή διαβούλευση από όλα τα μέλη του DiEM25 πανευρωπαϊκά, τώρα τίθεται επιτέλους ενώπιον των πολιτών και των ΜΜΕ που καλούνται να το αξιολογήσουν.» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις