Από 1η Ιουλίου ισχύει το μεταφορικό ισοδύναμο και για την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Από 1η Ιουλίου θα ισχύει και για την Κρήτη, το μέτρο του μεταφορικού ισοδύναμου. Με την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου, επιδιώκεται η εξίσωση του κόστους μεταφοράς με μέσα μαζικής μεταφοράς από την ηπειρωτική Ελλάδα σε νησί ή από νησί σε νησί με το κόστος που θα ίσχυε στην ηπειρωτική Ελλάδα για την ίδια απόσταση.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες συζητήθηκαν σε σύσκεψη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας με την συμμετοχή του προεδρείου του ΕΟΑΕΝ και των εκπροσώπων των Επιμελητηρίων Κρήτης. Μεταξύ αυτών ο Πρόεδρος των Επιμελητηρίων Κρήτης κ. Γιώργος Γιακουμάκης και ο Αντιπρόεδρος του ΕΟΑΕΝ κ. Νίκος Ρεϊζάκης, ο οποίος προέβη στην εξής δήλωση:

«Έπειτα από την σημερινή συνάντηση πετύχαμε την καθολική εφαρμογή του «Μεταφορικού ισοδύναμου» στην Κρήτη από 1-7-2019 . Μια τεράστια επιτυχία των Επιμελητηρίων της Κρήτης και του ΕΟΑΕΝ .

"Sponsored links"

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Νεκτάριος Σαντορινιός για την συνεισφορά όπως και τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Άγγελο Κοτίο, που με τον συνεργάτη του Μανώλης Κουτουλάκης βοήθησαν στα μέγιστα ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη και η ένταξη της Κρήτης .

Στις επόμενες ημέρες θα διοργανωθούν εκδηλώσεις στα κατά τόπου Επιμελητήρια για την ενημέρωση σχετικά με το Μέτρο.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις