Απ. Βουλγαράκης: Συμφωνώ με την αξιοποίηση χώρων του Πολυτεχνείου

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή το επεισόδιο εις βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Γεωργακάκη ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων εκφράζει τη στήριξή του προς τον δημοσιογράφο ενώ ενημερώνει ότι έλαβε επιστολή από τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Βασίλη Διγαλάκη για την αξιοποίηση χώρων του Πολυτεχνείου, μία απόφαση που – όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση – τον βρίσκει σύμφωνο.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, δηλώνει με την παρούσα την υποστήριξή του στον δημοσιογράφο, κ. Γιώργο Γεωργακάκη και καταγγέλλει τη βίαιη επίθεση την οποία αυτός δέχθηκε, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας ενάντια στην αξιοποίηση κτηρίων του Πολυτεχνείου Κρήτης, το βράδυ της Τρίτης 13-06-2017, όπου δύο άτομα επιτέθηκαν φραστικά στον δημοσιογράφο, απειλώντας τον και ζητώντας του να αποχωρήσει από τον χώρο.

"Sponsored links"

Σε μια χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία, τέτοιες λογοκριτικές συμπεριφορές κατά της ελευθερίας του λόγου και της διαφορετικής άποψης, αποτελούν τουλάχιστον ντροπή. Η ελευθερία του λόγου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητας του ατόμου, αναγκαία για την έκφρασή του και απαραίτητη στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων. Ο περιορισμός της ελευθερίας του λόγου συνεπώς προσβάλλει την ίδια την ανθρώπινη οντότητα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογραμμίζει, με την ευκαιρία αυτή, ότι έλαβε σήμερα επιστολή από τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Βασίλη Διγαλάκη, με την οποία τον ενημερώνει ότι η Σύγκλητος αποφάσισε την αξιοποίηση χώρων του Πολυτεχνείου, απόφαση που βρίσκει σύμφωνο τον κ. Βουλγαράκη».

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today