Αρναουτάκης: Ούτε το 2025 δεν θα αρχίσουν οι εργασίες στον ΒΟΑΚ – Όχι σε διόδια – Διγλωσσία από την κυβέρνηση της ΝΔ

Κανένα σχόλιο

«Ούτε το 2025 δεν πρόκειται να ξεκινήσει η κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα αν η κυβέρνηση μηδενίσει το έργο που έχει γίνει ως τώρα» ανέφερε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη εκφράζοντας την αντίθεσή του με την επανέναρξη των σχεδιασμών για τον ΒΟΑΚ εκ του μηδενός.

Μάλιστα ο περιφερειάρχης είπε ότι κανείς δεν θέλει να μηδενιστεί όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και μίλησε για «διγλωσσία» της κυβέρνησης, καθώς όπως εξήγησε ο σημερινός υπουργός Υποδομών της ΝΔ έχει ήδη εγκρίνει δαπάνη 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για γεωλογικές μελέτες.

«Όχι στα διόδια»

"Sponsored links"

Αρνητικός εμφανίστηκε ο Στ. Αρναουτάκης και στο θέμα της επιβολής διοδίων στον ΒΟΑΚ, κάνοντας μάλιστα σαφές πως σε αυτό αντιδρά και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι του νησιού», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη ο κ. Κεφαλογιάννης είπε για τον ΒΟΑΚ:

“Εξετάζονται όλοι οι τρόποι χρηματοδότησης. Είναι καιρός να μιλήσουμε ακόμα και θέματα ταμπού όπως είναι τα διόδια. Η δική μας κυβέρνηση λέει αλήθειες. Εξετάζουμε και αυτό το ενδεχόμενο, με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση των Κρητικών και Ελλήνων φορολογουμένων. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επέβαλε «σκιώδη διόδια για 30 χρόνια»”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις