15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αρναουτάκης: Ούτε το 2025 δεν θα αρχίσουν οι εργασίες στον ΒΟΑΚ – Όχι σε διόδια – Διγλωσσία από την κυβέρνηση της ΝΔ

Ημερομηνία:

«Ούτε το 2025 δεν πρόκειται να ξεκινήσει η κατασκευή του Βόρειου Οδικού Άξονα αν η κυβέρνηση μηδενίσει το έργο που έχει γίνει ως τώρα» ανέφερε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη εκφράζοντας την αντίθεσή του με την επανέναρξη των σχεδιασμών για τον ΒΟΑΚ εκ του μηδενός.

Μάλιστα ο περιφερειάρχης είπε ότι κανείς δεν θέλει να μηδενιστεί όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα και μίλησε για «διγλωσσία» της κυβέρνησης, καθώς όπως εξήγησε ο σημερινός υπουργός Υποδομών της ΝΔ έχει ήδη εγκρίνει δαπάνη 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για γεωλογικές μελέτες.

«Όχι στα διόδια»

Αρνητικός εμφανίστηκε ο Στ. Αρναουτάκης και στο θέμα της επιβολής διοδίων στον ΒΟΑΚ, κάνοντας μάλιστα σαφές πως σε αυτό αντιδρά και η Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πληρώνουν διόδια οι κάτοικοι του νησιού», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Να υπενθυμίσουμε ότι στη συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη ο κ. Κεφαλογιάννης είπε για τον ΒΟΑΚ:

“Εξετάζονται όλοι οι τρόποι χρηματοδότησης. Είναι καιρός να μιλήσουμε ακόμα και θέματα ταμπού όπως είναι τα διόδια. Η δική μας κυβέρνηση λέει αλήθειες. Εξετάζουμε και αυτό το ενδεχόμενο, με τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση των Κρητικών και Ελλήνων φορολογουμένων. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα επέβαλε «σκιώδη διόδια για 30 χρόνια»”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...