15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αρνητικό το πρώτο τεστ κορωνοϊού για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης όμως νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με αναπνευστική ανεπάρκεια

Ημερομηνία:

Με αναπνευστικό πρόβλημα εισήχθη στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος

Με λοίμωξη του αναπνευστικού εισήχθη στο νοσοκομείο ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, Ειρηναίος σήμερα το πρωί.

Αρχικά ο Αρχιεπίσκοπος, παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή, σύμφωνα με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Κνωσού, βοηθό Επισκόπου του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και Αρχιγραμματέα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, κ. Πρόδρομο Ξενάκη.

Όπως δήλωσε ο Θεοφιλέστατος, χαρακτηριστικά στο neakriti.gr, ο Αρχιεπίσκοπος «είχε χαμηλό οξυγόνο στο αίμα, κλήθηκε ασθενοφόρο όπου και τον μετέφερε στα επείγοντα, σήμερα το πρωί. Εκεί οι γιατροί αξιολόγησαν την κατάστασή του και θεώρησαν ότι για την καλύτερη δυνατή θεραπεία, έπρεπε να μείνει στη ΜΕΘ και να αποκατασταθεί, ενώ αυτή την ώρα υποβάλλεται σε μία σειρά εξετάσεων».

Σημειώνεται ότι ο 87χρονος προκαθήμενος της Εκκλησίας της Κρήτης, υποβλήθηκε σήμερα σε τεστ για κορονοϊό το οποίο βγήκε αρνητικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ:

Ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος , διεκομίσθη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου στις 9:20π.μ, με οξεία υπερκαπνική αναπνευστική ανεπάρκεια.

Αρχικά, αντιμετωπίστηκε με μη επεμβατικό μηχανικό αερισμό , χωρίς όμως ανταπόκριση και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου μας, όπου και διασωληνώθηκε.

Η αναπνευστική του διαταραχή ελέγχεται και παραμένει αιμοδυναμικά σταθερός.

Το πρώτο Covid test που πραγματοποιήθηκε είναι αρνητικό.

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ