Αρχές Μαϊου θα έχει αποκατασταθεί η γέφυρα Πλατανιά – Σε δύο μήνες έτοιμη η γέφυρα τύπου Μπέλεϋ στον Αλικιανό – Έχει ανακουφίσει η προσωρινή λύση των κατοίκων, είπε ο Πολάκης | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Σε περίπου ένα μήνα, στις αρχές του Μάη θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας στον Πλατανιά.

Αυτό είπε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Αποστολάκης κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην περιοχή συνοδεία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη, τον Δήμαρχου Πλατανιά κ. Γιάννη Μαλανδράκη αλλά και το Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη και της βουλευτίνας Χανίων κ. Βάλιας Βαγιωνάκη.

Ο κ. Αποστολάκης μετέβη και στον Αλικιανό όπου επιθεώρησε την πορεία των έργων για την τοποθέτηση στρατιωτικής γέφυρας τύπου Μπέλεϋ.

"Sponsored links"

Ο κ. Αποστολής είπε ότι σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί επιπλέον χρόνος που υπολογίζεται περίπου στο δίμηνο. Όμως, από τη στιγμή που θα τοποθετηθεί από τη γέφυρα θα μπορούν να περνούν οχήματα μέχρι και 30 τόνους.

Αξίζει να αναφέρουμε τη δήλωση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Παύλου Πολάκη σύμφωνα με την οποία καλώς οι κάτοικοι προχώρησαν στην κατασκευή προσωρινού δρόμου αφού έχει δώσει μια ανακούφιση στην κίνηση.

"Sponsored links"

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων είχε αντιδράσει εκφράζοντας τις έντονες αντιρρήσεις του και ζητώντας την παρέμβαση Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τον κ. Πολάκη οι χρηματοδοτήσεις είναι εξασφαλισμένες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις