Αρχίζει απεργία πείνας ο Δημήτρης Κουφοντίνας μέσα από τις φυλακές

Κανένα σχόλιο

Με επιστολή του που έστειλε ο Δημήτρης Κουφοντίνας κάνει γνωστό ότι αρχίζει απεργία πείνας μέσα στις φυλακές Δομοκού όπου βρίσκεται και μιλάει για πρωτοφανή μεθόδευση απέναντι του.

Αναφέρει δε, ότι «στην μιάμιση ώρα  που διήρκεσε  η μεταγωγή μου από την Κασσαβέτεια  στο Δομοκό,  όπου και όπως απαιτούσε  η εγχώρια Φαμίλια ,  φαίνεται ότι μετάχθηκα  και στον Κορυδαλλό,  για να φαίνεται ότι  τηρήθηκε  αυτό που απαιτούσε ο φωτογραφικός νόμος  για τις αγροτικές που έφτιαξαν για να με εκτοπίσουν από αυτές.»

Συγκεκριμένα ολόκληρη η ανακοίνωση του αναφέρει:

"Sponsored links"

«Το έγγραφο    του υπουργείου  που μου γνωστοποιήθηκε  χθες,      αποκαλύπτει την πρωτοφανή του μεθόδευση απέναντί μου, καθώς ,σύμφωνα με αυτό,  στην μιάμιση ώρα  που διήρκεσε  η μεταγωγή μου από την Κασσαβέτεια  στο Δομοκό,  όπου και όπως απαιτούσε  η εγχώρια Φαμίλια ,  φαίνεται ότι μετάχθηκα  και   στον Κορυδαλλό,  για να φαίνεται ότι  τηρήθηκε  αυτό που απαιτούσε ο φωτογραφικός νόμος  για τις αγροτικές, που έφτιαξαν για να με εκτοπίσουν από αυτές.

Πλήρης εξευτελισμός του κράτους  δικαίου, για το οποίο φλυαρούν,   πλήρες κουρέλιασμα των ίδιων τους των νόμων. Όμως,  δεν πρόκειται μόνο για μεθόδευση εξόντωσης  ενός πολιτικού κρατούμενου.     Ούτε απλά για το χάιδεμα της πιο ακροδεξιάς της  τάσης,  από μια ολοένα και πιο ακροδεξιά κυβέρνηση.   Πρόκειται  για  την προσπάθεια να συντρίψουν  ένα πρόσωπο,  όχι  γι αυτό που είναι, αλλά      για  αυτό  που σηματοδοτεί ,  με την άρνηση του να υποκύψει  στις αφόρητες πιέσεις που το σύστημα  του  ασκεί ,    όπως ζητούσαν επίμονα και πρόσφατα στη Βουλή   οι εκπρόσωποι της οικογένειας  και ο εκλεκτός της Πρεσβείας.

Μετά  τα όσα απροκάλυπτα  γίνονται  και  όσα   κυνικά   αποκαλύπτονται    στον πόλεμο εναντίον μου,  η απεργία πείνας    αποτελεί  πια   ζήτημα    προσωπικής συνέπειας και ατομικής αξιοπρέπειας .

Αφού επιμένουν στο νόμο που  τόσο  προκλητικά  μηχανεύτηκαν,  οφείλουν  να  τον εφαρμόσουν, τουλάχιστον αυτόν ,  και  να  με ξαναφέρουν  στο υπόγειο του Κορυδαλλού,   στην ειδική πτέρυγα που έκτισε  ο ίδιος ο   υπουργός της  καταστολής,   ο Μ.Χρυσοχοίδης,   για  θάψει την 17Ν ,     και  όπου πέρασα τα 16  από τα 18 χρόνια  που είμαι στη φυλακή.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ

Φυλακές Δομοκού

8 Ιανουαρίου 2021»

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις