Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος: Αυτό που έγινε είναι πολύ κακό. Είναι μια πρόκληση μεγάλη

Κανένα σχόλιο

Την λύπη του και την αγωνία του για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.

Στο περιθώριο εκδήλωσης τιμής για τους πεσοντες στο καθήκον πυροσβέστες ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης τόνισε: “Αυτό που έγινε είναι πολύ κακό. Είναι μια πρόκληση μεγάλη. Πρέπει να προσέχουμε” σχολίασε

Η ευαισθητοποίηση που δείχνει ο ελληνικός λαός για το θέμα, τον χαροποιεί. “Να τιμούμε όλοι την Αγία Σοφία και να μην φεύγουμε από τον αγώνα και την προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε ” ευχήθηκε τέλος.

"Sponsored links"

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live