15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αρ. Συγγελάκης: Η βεβήλωση του μνημείου στην Βιάννο από Γερμανούς φασίστες και η αποκάλυψη για στέλεχος του Γερμανικού Υπουργείου Άμυνας

Ημερομηνία:

Ο συγγραμματέας  του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών στην Ελλάδα, Αριστομένης Συγγελάκης, μιλώντας στον 98.4 αφού αναφέρθηκε στο περιστατικό της απόπειρας βεβήλωσης του μνημειακού συγκροτήματος στη μαρτυρική Βιάννο, από παρέα νέων Γερμανών τουριστών  και τον αντίκτυπο που προκάλεσε στο πανελλήνιο με την Γερμανική πρεσβεία προσώρας να σιωπά, προχώρησε σε μιας ακόμη αποκάλυψη που προξενεί αίσθηση για την αντίληψη του Γερμανικού κράτους, στο αίτημα της Ελλάδας για τις επανορθώσεις, σημειώνοντας παράλληλα ότι και το πόρισμα της ειδικής ομάδας της Γερμανικής Βουλής είναι κόλαφος για την Γερμανική κυβέρνηση.

Όπως αποκάλυψε , ο Αρ. Συγγελάκης, ο Dr. Peter Michael Tauber, Ανώτατος Αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας (“Parliamentary State Secretary at the Federal Ministry of Defence” – κάτι σαν υφυπουργός – δεδομένου ότι πάνω απ’ αυτόν στην ιεραρχία είναι μόνο η Υπουργός)  φωτογραφίζεται περιχαρής με 95χρονο βετεράνο της Βέρμαχτ, μέλος επίλεκτης Μεραρχίας Ορεινών Καταδρομών – σφαγέων στο Β’ Π.Π.!!!

O Dr. Peter Michael Tauber φωτογραφίζεται με τον Willi Kurz, 95χρονο βετεράνο της Βέρμαχτ, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, συμμετείχε με τη μονάδα του (5th Division of Gebirgjäger – 5.Gebirgsjäger-Division) στον αποκλεισμό του Λένινγκραντ που στοίχισε τη ζωή λόγω του λιμού σε πάνω από 1.000.000 ανθρώπους.

Ο  Αρ. Συγγελάκης, μίλησε για επαίσχυντη, αντιδημοκρατική πράξη, καθώς   αναφέρεται (και στο fb και στην ομιλία του) μόνο στους πεσόντες Ορεινούς Καταδρομείς και όχι στα θύματά τους!

Θεωρεί  επίσης τη σημερινή δράση του Ομοσπονδιακού Στρατού ως συνέχεια της πολεμικής αρετής της Βέρμαχτ!

Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός, όπως ανέφερε,  ότι η προϊσταμένη του Dr Tauber είναι η Υπουργός Άμυνας Ούρσουλα Φον Ντερ Λέιεν, η οποία ετοιμάζεται να εκλεγεί και Πρόεδρος της Κομισιόν!

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=slFDL1IHQWA”]

neakriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...