Αρ. Συγγελάκης: Σημαντική εξέλιξη η επίδοση στη Γερμανική κυβέρνηση της Ρηματικής Διακοίνωσης για τις Γερμανικές Οφειλές

1 Σχόλιο

Ο Αριστομένης Συγγελάκης, Συγγραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και μέλος της Ένωσης Θυμάτων Ολοκαυτώματος Δήμου Βιάννου με κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook αναφέρεται στην επίδοση στη Γερμανική Κυβέρνηση της Ρηματικής Διακοίνωσης για τις γερμανικές οφειλές.

Αναφέρει ο κ. Συγγελάκης:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΡΡΑΓΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ!

"Sponsored links"

Επιδόθηκε πριν λίγο στη Γερμανική Κυβέρνηση η Ρηματική Διακοίνωση για τις γερμανικές οφειλές, σύμφωνα με την εντολή της κυβέρνησης και της αρμόδιας υπουργού Σίας Αναγνωστοπούλου προς τον πρεσβευτή μας στο Βερολίνο.

Αναμφισβήτητα, πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, που την περιμέναμε καιρό! Οφείλουμε όλοι να αντιμετωπίσουμε το εθνικό αυτό ζήτημα με ενότητα, νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα, μακρυά και έξω από πολιτικές αντιπαραθέσεις.

Η επίδοση της ρηματικής διακοίνωσης κλιμακώνει πολιτικά και θεσμικά την πίεση προς τη Γερμανία για πολιτική διευθέτηση του μείζονος αυτού ζητήματος. Η Γερμανία θα αντιδράσει, ίσως απαξιωτικά, ίσως και βίαια. Δεν πρέπει να κλονιστούμε. Οφείλουμε να παραμείνουμε σταθεροί στη θέση μας και να προετοιμάσουμε μεθοδικά τα επόμενα βήματα περαιτέρω κλιμάκωσης της πίεσης. Όπλα υπάρχουν πολλά, πολιτική βούληση χρειάζεται! Και να παραμείνουμε, επαναλαμβάνω, ενωμένοι!

Από το Μόναχο, όπου ξεκίνησε ο Χίτλερ την πορεία του προς την αρπαγή της εξουσίας, την κατάλυση της δημοκρατίας και το ματικύλισμα της Ευρώπης σας χαιρετώ! Σε λίγο συμμετέχουμε με Έλληνες και Γερμανούς συναγωνιστές σε μεγάλη εκδήλωση αντιφασιστικής μνήμης και διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών!

Αγωνιζόμαστε κι αισιοδοξούμε!

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Alexandros Raskolnick

    Η απάντηση στη ρηματική διακοίνωση, δόθηκε ήδη και είναι αρνητική, όπως φυσικά αναμενόταν.Ας υπογράψει ο υπουργός Δικαιοσύνης την εκτέλεση της απόφασης για τις γερμανικές αποζημιώσεις υπέρ των Διστομιτών. Ήταν άλλωστε δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού η Ρόδος… Αλλά δεν υπάρχει Ρόδος, μόνο “πήδημα” της νοημοσύνης μας.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις