16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Φέτος στηρίζουμε όλοι το Chania Rock Festival

Ημερομηνία:

Το Chania Rock Festival είναι ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ. Είναι ιδιαίτερο όχι μόνο λόγω των μουσικών που συμμετέχουν αλλά εξαιτίας του τρόπου οργάνωσής του. Μία παρέα φίλων με μεγάλη αγάπη για τη ροκ και μέταλ μουσική σκηνή βάζοντας πολλές φορές και λεφτά από την τσέπη τους διοργανώνουν τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας ένα από τα καλύτερα ροκ φεστιβάλ στην Ελλάδα.

Τεράστια ονόματα που ποτέ δε μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα έπαιζαν στα Χανιά βρέθηκαν στον τόπο μας εξαιτίας αυτής της παρέας

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τους Blind Guardian; Τους Paradise Lost ή τους W.A.S.P; Τους  Anathema, τους Therapy? ή τους Soulfly;

Κι όμως, ήρθαν στα Χανιά και τους απολαύσαμε, τόσο οι ντόπιοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού. Και είναι πολλοί οι επισκέπτες που έρχονται κάθε χρόνο στα Χανιά συνδυάζοντας τις διακοπές τους ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα. Οργανώνουν τις διακοπές τους στον τόπο μας εξαιτίας του φεστιβάλ.

Φέτος, ήταν να φέρουν τους Sisters of Mercy. Ναι, αυτούς τους Sisters of Mercy που έχουμε λιώσει να ακούμε στα χρόνια της νεότητάς μας. Προέκυψε η πανδημία του κορωνοϊού και τα σχέδια και σε αυτή την περίπτωση ανατράπηκαν. Όμως και πάλι, το φεστιβάλ είναι δυνατό με δυνατά ονόματα όπως οι Nightstalker, Naxatras και ΘΡΑΞ ΠΑΝΚC.

Τώρα είναι η ώρα οι Χανιώτες να στηρίξουν πιο δυνατά αυτή την προσπάθεια που είναι ανεξάρτητη, πηγάζει από την αγάπη των διοργανωτών για την ροκ και τη μέταλ και που φέτος ειδικά, είμαστε βέβαιοι, οι δυσκολίες που θα αντιμετώπισαν για τη διοργάνωση θα ήταν πολύ μεγαλύτερες από το συνηθισμένο.

Ξεκινά σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσετε.

Διαβάστε αναλυτικά και δείτε το πρόγραμμα καθώς και τα σημεία προπώλησης ΕΔΩ.

Δείτε και φωτογραφίες από το φεστιβάλ του 2017:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...