ΑΣΓΜΕ: Υπόμνημα για να μη γίνει καμία διακοπή παροχής ρεύματος στις οικογένειες της χώρας

Κανένα σχόλιο

Nα μην γίνει καμία διακοπή παροχής ρεύματος στις οικογένειες της χώρας, ζητά η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, με υπόμνημά της προς τον πρωθυπουργό, τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την υπουργό Παιδείας.  Αφορμή για το δεύτερο υπόμνημα της ΑΣΓΜΕ, το πρώτο ήταν για την προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού σε όλους τους μαθητές για την ισότιμη πρόσβαση στη μόρφωση, στάθηκε το περιστατικό στην Κομοτηνή.

Το υπόμνημα της ΑΣΓΜΕ:

«Αξιότιμε κύριε πρωθυπουργέ, αξιότιμοι κύριοι υπουργοί,

"Sponsored links"

Ως Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) σε συνέχεια του από 6/11/2020 Υπομνήματος μας σε σχέση με την Προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού σε όλους τους μαθητές για την ισότιμη πρόσβαση στη μόρφωση, με αφορμή πρόσφατο περιστατικό στην Κομοτηνή, αλλά και τους χιλιάδες γονείς που αγωνιούν και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις λόγω των οικονομικών προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί από την πανδημία, απαιτούμε να πάρετε μέτρα ώστε:

Να μην υπάρξει καμία διακοπή ρεύματος ,internet που θα στερεί σε μαθητές τόσο τη συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία αλλά και την ασφαλή κάλυψη των σύγχρονων αναγκών αυτών και των οικογενειών τους».

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις