Αστεροσχολείο Βρυσών με ένα “ταξίδι στα πέρατα του Σύμπαντος”

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης και ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Βρυσών «Πέργαμος» σας προσκαλούν στην 1η βραδιά επιστημονικού κινηματογράφου στο νέο Αστεροσχολείο Βρυσών Κυδωνίας την Κυριακή 22 Ιουλίου 9.30μμ

Τίτλος ταινίας Ταξίδι στα Πέρατα του Σύμπαντος

Παραγωγή: National Geographic

"Sponsored links"

Το καταπληκτικό ταξίδι του National Geographic έως στην άκρη του σύμπαντος που μας κάνει να συνειδητοποιούμε πόσο πραγματικά μικροί είμαστε αλλά ταυτόχρονα και πόσο μοναδικοί. Ξεκινώντας από το διαστημόπλοιο Γη, απολαύστε την απίστευτη διαδρομή μέσα από αστέρια και γαλαξίες μέχρι τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του γνωστού σύμπαντος.

Θα ακολουθήσει συζήτηση και παρατήρηση των ορατών πλανητών με τηλεσκόπια του συλλόγου. Όλες οι εκδηλώσεις του Αστεροσχολείου τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Πλατανιά. Είσοδος ελεύθερη.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις