Αστυνομικοί χωρίς κράνη απέναντι στα «κίτρινα γιλέκα» ως ένδειξη σεβασμού και αλληλεγγύης | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

«Πονοκέφαλο» στη γαλλική κυβέρνηση αποτελούν το κίνημα των «Κίτρινων Γιλέκων», η οποία προσπαθεί με κάθε τρόπο να κατευνάσει την οργή τους για την αύξηση του πετρελαίου κίνησης.

Τις τελευταίες μέρες έχουν ξεσπάσει στη χώρα βίαια επεισόδια, ενώ οι μαθητές έχουν προχωρήσει σε κινητοποιήσεις και στα σχολεία.

Σε βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου, αστυνομικοί, οι οποίοι στέκονται απέναντι σε ένα εξαγριωμένο πλήθος το οποίο διαμαρτύρεται, φαίνονται να βγάζουν τα κράνη τους, ως ένδειξη, σύμφωνα με κάποιους διαδηλωτές, αλληλεγγύης στον λαό.

"Sponsored links"

Ο συγκεντρωθείς κόσμος υποδέχτηκε με χειροκροτήματα την κίνηση των αστυνομικών ενώ έψαλλαν τον εθνικό ύμνο της Γαλλίας.

Το σκηνικό εκτυλίχθηκε σε μια μικρή γαλλική πόλη, στη βορειοδυτική Γαλλία, κοντά στα σύνορα με την Ισπανία.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις