Αυγ. Ζενάκος: Οι πολλαπλές αναγνώσεις ενός «έντιμου συμβιβασμού» | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

Η υπόθεση του «έντιμου συμβιβασμού» ή στην ουσία η κατάληξη των πολύπαθων διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους απανταχού «πιστωτές» της, είναι το κεντρικό θέμα του τεύχους Μαίου του περιοδικού «UNFOLLOW».

Μιλώντας στον Κρήτη FM 101.5 και στην εκπομπή «Καφές και Σχόλια» με την Κατερίνα Πολύζου, ο υπεύθυνος σύνταξης του περιοδικού Αυγουστίνος Ζενάκος, «ξεδίπλωσε» το μακρύ κουβάρι των διαπραγματεύσεων μέσα από τις πολλαπλές αναγνώσεις τους.

Η κυβέρνηση προσπαθεί, αλλά δεν επιδεικνύει τόλμη για ρήξεις, ενώ παράλληλα, το γεγονός της έλλειψης ουσιαστικής πληροφόρησης της κοινής γνώμης, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την τρομοκράτησή της με κάθε τύπου εσχατολογικά σενάρια, επισημαίνει ο κ. Ζενάκος.

"Sponsored links"

Επίσης, κάποιος θα πρέπει να περιγράψει τι θα σηματοδοτήσει ενδεχόμενη –αν και ολοένα και πιο απίθανη- ρήξη και ποια είναι η στρατηγική της κυβέρνησης γύρω από αυτό, στοχαστικά αναφέρει ο δημοσιογράφος.Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις