Αυγ. Ζενάκος: Υποστηρίζω ότι αυτή η «διαπραγμάτευση» είναι μακροπρόθεσμα η πιο δύσκολη | ηχητικό

Κανένα σχόλιο

“Eίναι προφανές σε όλους ότι η κυβέρνηση πορεύεται μέχρι στιγμής με άλλη ρητορική από αυτήν που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ –και οι ΑΝΕΛ– ως αντιπολίτευση. Δεν είναι μόνο η πολυπροβεβλημένη δήλωση περί «φετίχ», η οποία, για να είμαστε ακριβείς, την τελευταία προεκλογική περίοδο είχε ήδη δώσει τη θέση της στην απόλυτη διαβεβαίωση ότι δεν θα τεθεί σε αμφισβήτηση η συμμετοχή της χώρας στην ευρωζώνη, αλλά και η διαρκής αντίθεση στην ολότητα των μνημονιακών πολιτικών, κυρίως ως προς τα πλεονάσματα, τη δημοσιονομική πειθαρχία, το τραπεζικό σύστημα και τις ιδιωτικοποιήσεις”, επισημαίνει σε άρθρο του στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού UNFOLLOW, ο Αυγουστίνος Ζενάκος, υπεύθυνος σύνταξης.

Η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην ιστορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επιχειρεί μια σειρά αλλαγών, αποφεύγοντας τις μετωπικές συγκρούσεις, επισημαίνει ο κ. Ζενάκος.

subscribe στο youtube κανάλι του kritifm1015 |

"Sponsored links"
Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις