Αυξήσεις – πρόκληση σε golden boys υπουργείων και οργανισμών

Κανένα σχόλιο

Βροχή έχουν αρχίσει να πέφτουν οι καταγγελίες για αυξήσεις στους ήδη χρυσούς μισθούς που παίρνουν οι διευθυντές υπουργείων και οργανισμών του δημοσίου, την ώρα που τα στοιχεία δείχνουν ότι οι μισθοί των εργαζομένων κινούνται σε επίπεδα ακόμη και κάτω από 400 ευρώ το μήνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής η Διευθύντρια Υποδοχής πήρε αύξηση 50% στον μισθό της και πλέον αντί των 2.604 ευρώ παίρνει μισθό 3.950, ενώ σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα οι υπάλληλοι πολλαπλασιάστηκαν και από 7 έγιναν 24.

Αντίστοιχα, όπως σημειώνει η εφημερίδα στο γραφείο του Νίκου Παππά οι θέσεις από επτά που ήταν αρχικά έγιναν 17 ενώ προστέθηκαν άλλοι 10 μετακλητοί υπάλληλοι και ειδικοί σύμβουλοι.

"Sponsored links"

Το ίδιο, σύμφωνα με την εφημερίδα συνέβη και στο υπουργείο της Έλενας Κουντουρά, όπου προβλέφθηκε αύξηση των δαπανών κατά σχεδόν 14.000 ευρώ για το 2016 και 90.000 ευρώ για το 2017.

Την ίδια ώρα οι μισθοί των επικεφαλής του ΟΔΔΗΧ εκτοξεύονται. Ο Γενικός Διευθυντής και ο αναπληρωτής εξαιρούνται από το γενικό πλαφόν των 4.631 ευρώ το μήνα και έτσι οι μισθοί τους έφτασαν ως και τα 8.315 ευρώ!

newsit.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today