Αυξημένα κρούσματα “νόσου λεγεωναρίων” σε κάποια ξενοδοχεία του νομού Χανίων

Κανένα σχόλιο

Αυξημένα ήταν φέτος τα κρούσματα της “νόσου των λεγεωναρίων” σε τουρίστες και σύμφωνα με τους ειδικούς που συμμετείχαν σε ημερίδα για την ασφάλεια του πόσιμου νερού, αυτό οφείλεται στην ανάπτυξη του μικροβίου μέσα στις ασυντήρητες και πεπαλαιωμένες σωληνώσεις ύδρευσης κάποιων ξενοδοχείων.

Όπως μετέδοσε η “Νέα Τηλεόραση Κρήτης” ο Διευθυντής Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Χανίων Δημήτρης Νικολακάκης στο πλαίσιο ημερίδας για την ασφάλεια του πόσιμου νερού που διοργάνωσαν οι Μηχανολόγοι-Ηλεκτρολόγοι των Χανίων, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου προς τους ξενοδόχους καθώς απο τα κρούσματα αυτά κινδυνεύει με ανεπανόρθωτη δυσφήμιση το τουριστικό προϊόν του νομού Χανίων.

Κατά την διάρκεια πάντως της ημερίδας, τόσο ο κ. Νικολακάκης, όσο και η κ.Ψαρουλάκη Άννα Διευθύντρια του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας Τροφίμων και Νερών της Ιατρικής Σχολής του Παν/μιου Κρήτης εμφανίστηκαν καθησυχαστικοί για την ποιότητα του πόσιμου νερού στο νομό Χανίων.

"Sponsored links"

Όπως σημείωσαν οι έλεγχοι στο πόσιμο νερό, τόσο από τις κατά τόπους ΔΕΥΑ όσο και από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας είναι διαρκείς και εντατικοί και τα αποτελέσματα είναι εντός των ορίων ασφαλείας.

http://www.flashnews.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις