Αυξημένη η προτίμηση των Γερμανών για την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Ελλάδα, Αίγυπτος και Μαγιόρκα ήταν οι ξεκάθαροι νικητές της γερμανικής αγοράς ταξιδίων  τον περασμένο μήνα, σε αντίθεση με τις μειώσεις που παροουσίασαν στις  κρατήσεις Τουρκία και Κανάρια Νησιά.

Όπως δείχνουν τα τελευταία αποτελέσματα του Traveltainment, οι κρατήσεις των Γερμανών για διακοπές στη Χουργκάντα και τη Μάρσα Αλάμ συνέχισαν να αυξάνονται και τον Οκτώβριο. Ο κορυφαίος παράλιος προορισμός της Ερυθράς Θάλασσας, η Χουργκάντα, παρουσίασε αύξηση 83% σε κρατήσεις τον περασμένο μήνα μετά από 86% αύξηση το Σεπτέμβριο. Ομοίως, ακόμα πιο νότια η Marsa Alam είχε αύξηση 90% στις πωλήσεις, ακολουθώντας μια αύξηση 121% τον προηγούμενο μήνα.

Αντίθετα, τα Κανάρια Νησιά υποχώρησαν πάλι μετά από μια βελτιωμένη εικόνα τον προηγούμενο μήνα. Η Fuerteventura σημείωσε πτώση 4%, μετά από αύξηση 9% το Σεπτέμβριο, ενώ η πόλη Λας Πάλμας (-4%), η νότια Τενερίφη (-7%) και η πόλη Arrecife (-5%) είχαν παρόμοια πτώση με τον Σεπτέμβριο. Συνολικά, οι αριθμοί για την Αίγυπτο και τα Κανάρια Νησιά φανερώνουν ότι οι Γερμανοί προτιμούν την Ερυθρά Θάλασσα για διακοπές το χειμώνα ή το επόμενο καλοκαίρι.

"Sponsored links"

Μεταξύ των μεγάλων καλοκαιρινών προορισμών, η Πάλμα παρουσίασε πολύ καλή εικόνα τον Οκτώβριο, με αύξηση 9% στις κρατήσεις, μετά από αύξηση 4% το Σεπτέμβριο.

Η Ελλάδα, επίσης, τα πήγε πολύ τον Οκτώβριο στη γερμανική αγορά. Οι κρατήσεις για το Ηράκλειο αυξήθηκαν κατά 27%, ποσοστό που ήταν ίδιο με το Σεπτέμβριο, ενώ η Ρόδος αυξήθηκε κατά 45% μετά από αύξηση 35% τον προηγούμενο μήνα.

Η ζήτηση για την Τουρκία μειώθηκε και πάλι με ρυθμό 10%, αν και βελτιώθηκε σε σύγκριση με τη μείωση κατά 36% που σημείωσε τον Σεπτέμβριο.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις