14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αυτά είναι τα 14 Κέντρα Υγείας στην Κρήτη που ρίχνονται στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Ημερομηνία:

Την ενεργοποίηση των Κέντρων Υγείας στη μάχη κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, καθώς ξεκινά η 24ωρη λειτουργία Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων.

Ειδικότερα όπως δήλωσε σε πρώτη φάση ξεκινούν 161 Κέντρα Υγείας σε όλη τη χώρα: 103 από τη Δευτέρα και άλλα 58 από τις 15 Οκτωβρίου και 42 Περιφερειακά Ιατρεία.

Τα Κέντρα Υγείας αυτά θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση, είτε σε δύο βάρδιες, δηλαδή από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Στόχος με την ενεργοποίηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας να αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ και ειδικά τα νοσοκομεία στα οποία σπεύδουν οι πάσχοντες με τα πρώτα συμπτώματα. Συμπτώματα που σε λίγο καιρό μπορεί να οφείλονται και στη γρίπη δεδομένου ότι οι ειδικοί αναμένουν να έχουμε συννοσηρότητα με τον κορωνοϊό.

Τι ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας

Όπως δήλωσε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας: «Επεκτείνουμε περαιτέρω τη λειτουργία των Κέντρων Υγείας σε όλη τη χώρα, έτσι ώστε να μπορούν να χειριστούν και περιστατικά περιπατητικών ασθενών με συμπτωματολογία Covid

Δείτε παρακάτω τη λίστα με τα Κέντρα Υγείας που ενεργοποιούνται για τον covid-19 στην Κρήτη:

κεντρα υγείας

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ