Αυτοί είναι οι νικητές του Φωτογραφικού Μαραθωνίου στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στα πλαίσια του 3ου Cip Festival 2020 παρ’ όλες τις δυσκολίες που προκάλεσε ο Covid-19, διοργανώθηκε ο καθιερωμένος πια Φωτογραφικός
Μαραθώνιος στην πόλη των Χανίων, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος είχε διάρκεια 3 ημερών.

Οι συμμετέχοντες πήραν οδηγίες και διευκρινήσεις για τη σωστή διεξαγωγή του Μαραθωνίου μέσω email  και έστειλαν τις φωτογραφίες τους με τον ίδιο τρόπο.

Οι φωτογράφοι παρέδωσαν τρεις φωτογραφίες ο κάθε ένας.

"Sponsored links"

Την Κυριακή  16 Αυγούστου, μία επιτροπή που απαρτιζόταν από τον κ. Νίκο Αποστολόπουλο, Επίκ. Καθηγητή, Τμ. Φωτ/φίας & Οπτ/κών Τεχνών, Παν. Δυτ.Αττικής και τον κ. Μάρκο Δολόπικο καλλιτεχνικό διευθυντή της Blank Wall Gallery και επιμελητή του Cip Festival 2020 επέλεξε και ανακοίνωσε τους νικητές του Photo Marathon 2020.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες και να δώσουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά στα Χανιά με καλύτερες συνθήκες

Οι τρεις νικητές είναι οι εξής:

1ο βραβείο: Μαρεύη Δεναξά

2ο βραβείο: Στέλλα Μανιουδάκη

3ο βραβείο: Γιώτα Κουλιανού

Εκτός από τους τρεις νικητές δόθηκαν και τρεις τιμητικές διακρίσεις.

Οι τιμητικές διακρίσεις δίνονται στους:

Νίκος Μπασιάς, Γεωργία Χρυσοστομίδου και Μιχάλης Παπαϊωάννου.

"Sponsored links"

Η απονομή έγινε τη Δευτέρα 17 Αυγούστου και οι νικητές παρέλαβαν τα δώρα τους στο χώρο διεξαγωγής του Chania International Photo Festival.

Η νικήτρια του φετινού Μαραθωνίου Μαρεύη Δεναξά
Απονομή Μαραθωνίου 2020
3η Γιώτα Κουλιανού
2η Στέλλα Μανιουδάκη
1η Μαρεύη Δεναξά

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις