Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι της υποψηφίας Δημάρχου Χανίων Νάνσυ Αγγελάκη με το συνδυασμό “Μαζί για τα Χανιά”

Κανένα σχόλιο

Με ανακοίνωσή του ο συνδυασμός “Μαζί για τα Χανιά” με υποψήφια Δήμαρχο την Νάνσυ Αγγελάκη γνωστοποίησε τα πρώτα ονόματα υποψηφίων.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Προχωράμε σήμερα στην πρώτη ανακοίνωση υποψηφίων του συνδυασμού μας “Μαζί για τα Χανιά”.

"Sponsored links"

Είναι η ομάδα των συνοδοιπόρων μου στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο Χανίων.

Καταξιωμένα και άξια πρόσωπα της κοινωνίας μας, με διάθεση προσφοράς. Δημιουργικές δυνάμεις, που θέλουν να υπηρετήσουν τον στόχο για μια ανθρώπινη πόλη, απαρτίζουν το συνδυασμό μας.

Μας ενώνει η κοινή απόφαση να εργασθούμε για το καλό του Δήμου μας, γι’αυτό και η Δημοτική μας κίνηση είναι ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική.

Με συνέπεια και μέσα από τον διάλογο με την κοινωνία μας, θα θέτουμε τις προτεραιότητές μας, για να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας.

Αυτή είναι η δική μας δέσμευση. Να οδηγήσουμε τον Δήμο Χανίων πιο ψηλά, εκεί που του αξίζει.

Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις