Αυτοί είναι οι υποψήφιοι ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.-Μ.ΑΡ.Σ. στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στη δημοσιότητα δόθηκαν στοιχεία για τους υποψήφιους του συνδυασμού ΑΝΤΑΡΣΥΑ – ΜΑΡΣ στα Χανιά.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Γενάρη μέσα από τα ψηφοδέλτια της εκλογικής συνεργασίας με την Πρωτοβουλία για την Αριστερή Μετωπική Συμπόρευση και άλλα ανατρεπτικά ρεύματα, στη βάση της κοινής πολιτικής συμφωνίας που ανακοινώθηκε.  

Οι στόχοι της εκλογικής μάχης για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι, μεταξύ άλλων, «να καταδικαστεί μαζικά η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, να τσακιστεί εκλογικά και πολιτικά η Χρυσή Αυγή, να ενισχυθεί ο αγώνας για τη διαγραφή του χρέους και την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να αλλάξει η πολιτική και όχι ο διαχειριστής και να ενισχυθεί η αντικαπιταλιστική αριστερά».

"Sponsored links"

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι στα Χανιά:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις