Αυτοί είναι οι 6 υποψήφιοι βουλευτές που κατεβάζει η Ελλήνων Συνέλευσις στα Χανιά – Καταδικάστηκε ο Αρτέμης Σώρρας

Κανένα σχόλιο

Στις ευρωεκλογές 27.348 συμπολίτες μας στην Ελλάδα ψήφισαν το κόμμα του Αρτέμη Σώρρα «Ελλήνων Συνέλευσις» ενώ στον Βαφέ Αποκορώνου βγήκε πρώτη δύναμη λαμβάνοντας 49 ψήφους σε σύνολο 198 έγκυρων ψήφων και ποσοστό 24%.

Και με τις εθνικές εκλογές προ των πυλών, η «Ελλήνων Συνέλευσις» όχι μόνο θα συμμετάσχει αλλά στα Χανιά θα έχει όχι 1 ή 2 αλλά 6 υποψήφιους βουλευτές.

Πρόκειται για τους Όλγα Μπασάκη, Ιωάννη Κουρούπη, Μαριλένα Παυλάκη, Ιάκωβο Κατσανεβάκη, Μαρία Σάμιου, Μιχαήλ Χατζηγιάννη.

"Sponsored links"

Δείτε ποιοι είναι:

Σε σχετικό κείμενο αναφέρεται:

Αυτοί είναι οι δικοί σου εκπρόσωποι οι οποίοι δεσμεύονται συμβολαιογραφικά μετά την εκλογή τους ώστε να τηρήσουν το πρόγραμμα της Ελλήνων Συνέλευσις το οποίο έχει κατατεθεί επίσημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αρ. πρωτ. 6199/04-09-2015 αλλά και να υπερασπιστούν όλα τα δίκαια των Ελλήνων πολιτών και εν γένει του Ελληνισμού, χωρίς ασυλία και με λευκή ημερομηνία παραίτησης.

Καταδίκη για τον Αρτέμη Σώρρα

Να σημειώσουμε ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε την Παρασκευή 21/6 σε πρώτο βαθμό από το Β Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών σε 4 έτη φυλάκιση και 2 έτη στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και της ψευδορκίας. Η ποινή φυλάκισης είναι μετατρέψιμη προς 5 ευρώ την ημέρα, με ανασταλτικό αποτέλεσμα αν ασκηθεί Έφεση.

Στην ίδια δίκη οι κατηγορούμενοι Εμμανουήλ Λαμπράκης, Γκρεγκ Πάππας και Αντώνης Διαμαντόπουλος καταδικάστηκαν σε ποινή φυλάκισης εντός έτους, με τριετή αναστολή.

Οι ποινές αυτές αφορούν σε μηνύσεις του Αρτέμη Σώρρα που τέθηκαν στο αρχείο ως απαράδεκτες κατά των 300 Βουλευτών, κατά του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια και κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ για τους Πάππα και Διαμαντόπουλο αφορούν στις καταθέσεις τους στη δίκη του 2013 που αθώωσε τον Σώρρα για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις