Αυτοί είναι οι 6 υποψήφιοι του ΚΚΕ στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Στη δημοσιότητα δόθηκε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στα Χανιά γις τις επερχόμενες εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου.

Στην  ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ υπάρχουν τα ονόματα γνωστών στελεχών του κόμματος στα Χανιά αλλά και άλλων, όπως του υποναύαρχου ε.α. Γιάννη Ντουνιαδάκη και του Μιλτιάδη Κλωνιζάκη.

Διαβάστε τα ονόματα των υποψηφίων και σύντομα βιογραφικά τους:

"Sponsored links"

Ντουνιαδάκης Γιάννης 60 χρονών  υποναύαρχος εν αποστρατεία Π.Ν

Μαρινάκης Αλέκος  54 χρονών   Γραμματέας Τ.Ε Χανίων του Κ.Κ.Ε πολιτικός επιστήμονας , περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης

Νικολοπούλου Κατερίνα  48 χρονών , εκπαιδευτικός,  πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Χανίων. Μέλος ΔΣ σωμ. Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Χανίων.

Ρηγανάκος Φώτης 44 χρονών,  ιδιωτικός υπάλληλος, μέλος του Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Χανίων, πρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Χανίων, μέλος της Ένωσης Γονέων Χανίων .

"Sponsored links"

Κλωνιζάκης Μιλτιάδης 40 χρονών, πολιτικός μηχανικός , Μέλος Κεντρικής Αντιπροσωπίας ΤΕΕ, Πρόεδρος Συλλ. Γονέων 9ο Δημ. Σχολ. Χανίων., γιος του πρώην δημάρχου Χανίων και αγωνιστή του αντιδικτατορικού κινήματος Γιάννη Κλωνιζάκη.

Γαυγιωτάκη Μαρία 49 χρονών , φιλόλογος, καθηγήτρια ΕΠΑΛ , αντιπρόσωπος στην ΟΛΜΕ.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις