“Αυτό τον τόπο τον αγαπώ”: Το σποτ του Δήμου Ενεργών Πολιτών με υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Βάμβουκα

Κανένα σχόλιο

Σποτ ετοίμασε η δημοτική παράταξη “Δήμος Ενεργών Πολιτών” με υποψήφιο Δήμαρχο Χανίων τον Τάσο Βάμβουκα.

Σε σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας παρατηρεί από ψηλά την πόλη των Χανίων! Το Δήμο Χανίων! Οραματιζεται, προγραμματίζει, υλοποιεί! Μαζί του, υποστηρικτές του έργου του, οι αυτοδιοικητικοί συνεργάτες του, όπως και όλοι, παλιοί και νέοι, υποψήφιοι!

"Sponsored links"

Για ένα «Δήμο ενεργών πολιτών»!

Με το βλέμμα στραμένο στο μέλλον, με όρεξη, με πρόγραμμα και με εξασφαλισμένους οικονομικούς πόρους 120 Εκατομμυρίων Ευρώ για τα επομενα 3 χρονια!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις