Αύξηση κρατήσεων 8% η Κρήτη το 8μηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2019

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με τα στοιχεία του HolidayCheck, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής ιστοσελίδας για όλες τις γερμανόφωνες χώρες (Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία), στην οποία ο καθένας μπορεί να βρει το ιδανικό ξενοδοχείο, να κλείσει τις διακοπές του και να έρθει σε επαφή με άλλους παραθεριστές, η οποία αντλεί από μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 8 εκατομμύρια αξιολογήσεις ξενοδοχείων, η Ελλάδα στο 8μηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2019, πέτυχε αύξηση κρατήσεων 8%, αύξηση διανυκτερεύσεων 5% και αύξηση εσόδων 9%!

Η εξέλιξη αυτή καταδεικνύει ότι φέτος υπήρξε αύξηση της τιμής του πακέτου, όπως άλλωστε προκύπτει και από την αύξηση της Μέσης Δαπάνης, που αποτυπώνει η Τράπεζα Ελλάδος.

Από τα στοιχεία επίσης προκύπτει, ότι μετά τον «παγωμένο Μάϊο», σε κρατήσεις, οι επόμενοι μήνες είχαν πολύ υψηλά διψήφια ποσοστά αυξήσεων στις κρατήσεις, δικαιώνοντας όσους επιχειρηματολογούσαν για αύξηση των last minute κρατήσεων, που θα ισοστάθμιζαν τις μέχρι τότε απώλειες.

"Sponsored links"

Οι προορισμοί

Στο επίπεδο των επιμέρους προορισμών, η Κρήτη εμφανίζει αύξηση κρατήσεων στο 8μηνο 8%, η Ρόδος 11%, η Κως 8%, η Κέρκυρα 11%, η Πελοπόννησος 32%, ενώ από τους μεγάλους προορισμούς μόνο η Χαλκιδική είναι στα «κόκκινα», με -13%.

Κρατήσεις: Από τον "παγωμένο" Μαϊο στο "θερμό" Σεπτέμβριο!

money-tourism.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις