Αύξηση τουριστών από την Ιταλία προς την Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος, από την Ιταλία, προς την Κρήτη, αλλά και τη χώρα μας γενικότερα, στοχεύει η επίσκεψη 170 Ιταλών τουριστικών πρακτόρων που εκπροσωπούν πάνω από 3.500 τουριστικά γραφεία και έφθασαν στο Ηράκλειο, προκειμένου να προετοιμάσουν τα προγράμματά τους για την τουριστική περίοδο του 2014.
Τους Ιταλούς τουριστικούς πράκτορες υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο εκπρόσωπός τους στο νησί, Τάσος Πατελάρος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πιτσούλης, ενώ τους προσφέρθηκε κέρασμα με τοπικά εδέσματα.Παράλληλα, επιστημονικοί συνεργάτες του Ινστιτούτου Τεχνολογίας και Έρευνας τους ξενάγησαν στα διαδραστικά συστήματα προβολής του νησιού που έχει χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Κρήτης στο αεροδρόμιο.

«Η Περιφέρεια Κρήτης, μαζί με το Επιμελητήριο, τους φορείς του τουρισμού και τον αερολιμενάρχη, με χαρά υποδεχόμαστε την αποστολή των τουριστικών πρακτόρων, οι οποίοι εκπροσωπούν 3.500 τουριστικά γραφεία και είναι καλοί πρεσβευτές του νησιού μας διεθνώς» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την τουριστική αύξηση που παρατηρείται στο νησί και ευχαρίστησε για τη συνεργασία και συμπόρευση όλους τους φορείς

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την αποστολή των συνεργατών μας, των ανθρώπων του τουρισμού, που φέρνουν τουρίστες και αγαπούν το νησί μας» δήλωσε ο Τάσος Πατελάρος, ο οποίος επισήμανε ότι, ήδη, υπάρχει αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Ιταλία άνω του 7% σε σχέση με το 2012 και ότι με την προετοιμασία που γίνεται, η αύξηση θα είναι πολύ μεγαλύτερη την επόμενη περίοδο.

"Sponsored links"

Τέλος, από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος των Ιταλών τουριστικών πρακτόρων Davide Pavarina εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στην Κρήτη, που, όπως είπε, είναι ένας όμορφος και αγαπημένος τουριστικός προορισμός των Ιταλών και πρόσθεσε ότι «με τις επαφές και την προετοιμασία που θα κάνουμε αυτές τις μέρες στην Κρήτη η αύξηση των τουριστών την επόμενη περίοδο θα είναι πολύ μεγαλύτερη σε σύγκριση με την φετινή».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις