15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αύριο η δίκη για την δίωξη εις βάρος του Λάμπρου Καστρινάκη

Ημερομηνία:

Αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου στο Πλημμελειοδικείο Χανίων δικάζονται ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Ελλάδος του ΟΤΕ Ε. Ζαχαριουδάκης, ο τεχνικός προϊστάμενος και ο υπεύθυνος έργου στα Χανιά Γ. Μαραγκάκης και Γ. Ρουσάκης, για παραβίαση του Νόμου 1264 κατά του τότε Πρόεδρου της Τοπικής Διοικούσας ΠΕΤ-ΟΤΕ Χανίων και νυν μέλους του Κεντρικού Δ.Σ της ΠΕΤ-ΟΤΕ Λάμπρου Καστρινάκη.

Σε σχετική ανακοίνωση η Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων ΟΤΕ αναφέρει:

Τα κρούσματα διώξεων δραστήριων συνδικαλιστών από την Deutsche Telekom όλο και πληθαίνουν.

Όσοι επιμένουν να αγωνίζονται για τα εργατικά συμφέροντα, να αποκαλύπτουν και να καταγγέλλουν τις παρανομίες της εργοδοσίας για τις παραβιάσεις του απορρήτου, τα εργατικά ατυχήματα, την εντατικοποίηση και την εργοδοτική τρομοκρατία της Deutsche Telekom μπαίνουν στο στόχαστρο.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Περιφερειακός Διευθυντής Νοτίου Ελλάδος, εκτελώντας προφανώς άνωθεν εντολές, μαζί με τους υφισταμένους του, τον «απέσυραν» ετσιθελικά στο «ψυγείο» για να τον απομονώσουν από τους εργαζόμενους που εκπροσωπούσε και για να μην μπορεί να αποκαλύπτει και να παρεμβαίνει στις παντοειδείς αυθαιρεσίες των εργολάβων στο νομό Χανίων.

Οι παραπάνω παραπέμπονται μετά από πόρισμα της Επιθεώρησης Εργασίας Χανίων  που επιβεβαιώνει την συνδικαλιστική δίωξη και την  παραβίαση του συνδικαλιστικού νόμου 1264 η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΕ

ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ

Η εργοδοτική τρομοκρατία της Deutsche Telekom δεν θα περάσει!

ΑΣΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ