Αύριο στις 2 το μεσημέρι ξεκινούν τρία καράβια από τα Χανιά για να βρουν το Cape Ray

1 Σχόλιο

Ένα δύσκολο και επικίνδυνο εγχείρημα – το οποίο μέχρι πριν μερικούς μήνες θα φάνταζε απίθανο να συντελείται στην περιοχή μας – ξεκινά αύριο από τα Χανιά ενάντια στην καταστροφή των χημικών της Συρίας εν πλω με τη μέθοδο της υδρόλυσης στη Μεσόγειο. Τρία καράβια θα ξεκινήσουν με σκοπό να βρουν το Cape Ray και να σταματήσουν τη διαδικασία.
Με τη συμμετοχή ακτιβιστών και από την Ιταλία αλλά και με την παρουσία δημοσιογράφων αθηναϊκών και διεθνών μέσων ενημέρωσης, εκπροσώπων θεσμικών φορέων, κινημάτων και συλλόγων, δημάρχων και άλλων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα ξεκινήσει αύριο η προσπάθεια να προσεγγισθεί το Cape Ray.

Όσοι θα συμμετάσχουν σε αυτή την προσπάθεια θα επιβιβαστούν σε τρία καράβια τα οποία θα κινηθούν γύρω από την περιοχή που σύμφωνα με τα όσα σενάρια έχουν δημοσιοποιηθεί είναι πιθανό να κινείται το Cape Ray.

Η προσπάθεια αυτή θα έχει διάρκεια από 1 έως 6 ημέρες, αφού γι’ αυτό το διάστημα επαρκούν οι προμήθειες στα καράβια και όλα αυτά, βεβαίως, αν δε συμβεί κάποιο άλλο απρόοπτο κατά τη διάρκεια της αναζήτησης.

"Sponsored links"

unnamed2

Να σημειώσουμε ότι τα καράβια θα ξεκινήσουν αύριο, όχι όμως στις 10 το πρωί όπως είχε ανακοινωθεί χθες, αλλά το μεσημέρι στις 2 στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων, στο σημείο που βρίσκεται το ουζερί «Χάλκινα».

Στο σημείο καλούνται να βρίσκονται πολίτες για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους.

Την ίδια στιγμή, η πλειοψηφία των πανελλαδικών ΜΜΕ συνεχίζει να αδιαφορεί για το θέμα και αντ’ αυτού ασχολείται με τον κροκόδειλο του Ρεθύμνου.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις