Αύριο το δικαστήριο εις βάρος του Παύλου Πολάκη για την προβλήτα στα Μάρμαρα Σφακίων – Κάλεσμα Υπουργείου Υγείας για συγκέντρωση συμπαράστασης

Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη 9/10/2018 στις 10.00 το πρωί στο Εφετείο Χανίων διεξάγεται η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση του προβλήτα στα Μάρμαρα Σφακίων, για την οποία στον τότε Δήμαρχο Σφακίων και νυν αν. Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη είχε πρωτόδικα επιβληθεί ποινή 10 μηνών με αναστολή.

Σε σχετικό μήνημα του γραφείου τύπου του Υπουργού αναφέρονται τα εξής:

Η περιβαλλοντικά ανεπαίσθητη σχεδόν αυτή παρέμβαση στο λιμανάκι των Μαρμάρων, που σημειωτέον υλοποιήθηκε με φυσικά υλικά (πέτρες) από τον γύρω χώρο, ενώ τετραπλασίασε σχεδόν την επισκεψιμότητα της όμορφης παραλίας και του φαραγγιού της Αράδαινας από περιηγητές που μπορούν πλέον με ασφάλεια να επιβιβάζονται σε πλωτά μέσα στην έξοδο του φαραγγιού, αξιολογήθηκε πρωτόδικα ως αξιόποινη πράξη.

"Sponsored links"

Στο Εφετείο θα επαναξιολογηθεί, αλλά στις συνειδήσεις των Χανιωτών η «ετυμηγορία» έχει εδώ και χρόνια εκφραστεί με τον πιο θετικό τρόπο !

Καλούνται όσοι συμπολίτες μας από τα Σφακιά (ή αλλού) ενδιαφέρονται, να παραστούν στην ακροαματική διαδικασία.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις