14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Βάλια Βαγιωνάκη: “Η Κρήτη των αγώνων έστειλε μήνυμα, κι εμείς θα ανταποκριθούμε”

Ημερομηνία:

Αν και το Υπουργείο Εσωτερικών δίνει στα Χανιά με τα ως τώρα αποτελέσματα 2 έδρες στον ΣΥΡΙΖΑ, 1 έδρα στη ΝΔ και 1 στο Ποτάμι, είναι πολύ πιθανό τελικώς οι έδρες για το ΣΥΡΙΖΑ να είναι τρεις. Η Βάλια Βαγιωνάκη είναι τρίτη σε ψήφους και πολύ κοντά στο να αποτελέσει βουλευτή Χανίων με το ΣΥΡΙΖΑ.

Μίλησαμε με την κ. Βάλια Βαγιωνάκη για την πολύ μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά αλλά και στην Κρήτη όπου η διαφορά με τη ΝΔ ξεπερνά τις 22 μονάδες.

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνει η Κρήτη;

Μας είπε η κ. Βαγιωνάκη:

“Η Κρήτη των αγώνων, της Δημοκρατίας και της περηφάνιας έστειλε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Βέβαια αυτό, για τους βουλευτές από την Κρήτη, σημαίνει παραπάνω ευθύνες προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ανθρώπων της Κρήτης και να προωθήσουν λύσεις στα προβλήματα που είναι πολλά στην επόμενη βουλή”.

Για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ μας είπε:

“Είναι μία μεγάλη νίκη που έχει αντίκτυπο σε όλη την Ευρώπη. Ζούμε ιστορικές στιγμές. Επιβεβαιώνονται οι αγώνες που δώσαμε τόσα χρόνια για αυτό τον τόπο και θέλω να πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που έχει εναποθέσει ο κόσμος στο ΣΥΡΙΖΑ και στην Αριστερά.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ