Βάμβουκας: “Το παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας έχει αλλάξει εντελώς όψη” – Μέχρι τέλος του χρόνου παραδίδεται ολοκληρωμένο

Κανένα σχόλιο

Στην τελική του ευθεία βρίσκεται το σημαντικό για την πόλη των Χανίων, έργο στο παραλιακό μέτωπο της Νέας Χώρας. Ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας πραγματοποίησε αυτοψία, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Γιώργο Ξανθουδάκη, υπηρεσιακούς παράγοντες και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, “στην πραγματικότητα, το έργο αυτό έχει ολοκληρωθεί από τον περασμένο Ιούνιο και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να παραδοθεί. Τώρα που έχει τελειώσει η τουριστική περίοδος θα πραγματοποιηθούν οι τελικές εργασίες και το σπουδαίο αυτό έργο θα παραδοθεί μέχρι τέλος του χρόνου. Το παραλιακό μέτωπο έχει αλλάξει εντελώς όψη και θεωρώ ότι στη θητεία μας έχουμε κάνει κάτι πάρα πολύ σημαντικό για την πόλη μας”.

Να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Χώρας πραγματοποιούνται δεκάδες εργασίες (σε δρόμους, πεζοδρόμια κτλ), για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις