Βίντεο: Η βραβευμένη ελληνική ταινία μικρού μήκους αφιερωμένη στην Ελληνίδα γιαγιά

Κανένα σχόλιο

Μια ταινία μικρού μήκους με ένα πολύ ουσιαστικό μήνυμα!«Όταν χρειάζεσαι ένα πορτοκάλι, φύτεψε μια πορτοκαλιά»

Η μικρή Σοφία ζει με τον μπαμπά της και την γκρινιάρα γιαγιά της που αγαπά πάρα πολύ σε ένα παλιό κτήριο.

Ο μπαμπάς της μικρής Σοφίας είναι άνεργος και το μόνο εισόδημα που έχουν για να συντηρούνται είναι η πενιχρή σύνταξη της γιαγιάς (200 ευρώ) που λαμβάνει από το ταμείο της κάθε πρώτη του μηνός.

"Sponsored links"

Η σύνταξη όμως δεν φτάνει για να περάσουν τον μήνα τους και έτσι η μικρή Σοφία προσπαθεί να φυτρώσει σποράκια από φρούτα που φυτεύει σε μια μικρή γλάστρα για να ταΐσει όλη την οικογένεια.

stuffed granny effie pappa

Τα σποράκια δεν φυτρώνουν και η γιαγιά πεθαίνει μία μέρα πριν λάβουν την σύνταξη.

Δείτε στο βίντεο τι σκαρφίζεται ο μπαμπάς για να πάρει τα χρήματα αλλά και τι κάνει η μικρή μας ηρωίδα.

211153 medium

Η ταινία «My Stuffed Granny» της Έφης Παππά, που βραβεύτηκε από την Ελληνική Ένωση Κινουμένων Σχεδίων (ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ ) με το Ετήσιο Βραβείο 2015 εστιάζει στη σχέση που έχει η μικρή Σοφία με τη γιαγιά της και κλείνει με αισιοδοξία το μάτι στην κρίση που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας σήμερα!

Αυτή ταινία μικρού μήκους ανακηρύχθηκε από το Vimeo ως «ταινία μικρού μήκους της εβδομάδας» και STAFF PICK, την εξαιρετική δεκάλεπτη «My Stuffed Granny» της Έφης Παππά.

Δείτε το βίντεο, αυτή είναι η ζωή: (Εάν δεν βλέπετε τους ελληνικούς υπότιτλους πατήστε το κουμπι CC κάτω δεξιά στο βίντεο και επιλέξτε τα ελληνικά)

"Sponsored links"

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις