Βίντεο – ωδή για την Κρήτη από 850 Ευρωπαίους φοιτητές

Κανένα σχόλιο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πάνω από 850 φοιτητές από κάθε «γωνιά» της Ευρώπης, κατάφεραν να αποτυπώσουν μέσα σε 4 λεπτά, τις 4 ημέρες από το ταξίδι τους στην Κρήτη.

Πρόκειται για τους φοιτητές που συμμετείχαν στο «The Crete Trip 2018», τη μεγαλύτερη δράση διεθνών φοιτητών στην Ελλάδα που, φέτος, διοργανώθηκε για 8η χρονιά από το Erasmus Student Network Greece και αποτέλεσε ένα πολιτιστικό ταξίδι 4 ημερών στην Κρήτη για περισσότερους από 850 διεθνείς φοιτητές, από 75 χώρες, που σπουδάζουν στην Ελλάδα μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών Erasmus+.

Εκδηλώσεις, κρουαζιέρες, χαμογελαστά πρόσωπα, νέοι άνθρωποι, ελπίδα, πάρτι στη θάλασσα, ζωντάνια και πάνω από όλα τα υπέροχα τοπία της Κρήτης «πρωταγωνιστούν» σε ένα βίντεο – «ωδή» στην Κρήτη και την Ελλάδα, το οποίο, είναι σίγουρο, πως θα κάνει τον γύρο της Ευρώπης!

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις