Βαθύ σκοτάδι στην οδό Καλλέργων όμως ουδείς συγκινείται

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φτάσει στην εφημερίδα μας εδώ και ημέρες στην οδό Καλλέργων κανένα φως δε λειτουργεί.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία επικρατεί …βαθύ σκοτάδι με πολλούς από τους περαστικούς να ανοίγουν τα κινητά τους για να μη σκοντάψουν στα καγκελάκια ή και σε σημεία στα πεζοδρόμια που είναι σε κακή κατάσταση και πέσουν.

Να σημειώσουμε ότι προβλήματα όχι με τον φωτισμό αλλά με τη λειτουργία των φαναριών έχουν διαπιστωθεί και σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων, όπως στα φανάρια της Πλατείας Δημοτικής Αγοράς τα οποία προχθές δε λειτουργούσαν. Σημερα, λειτουργούν, όμως το φανάρι των πεζών από τη μία κατεύθυνση συνεχίζει να μην ανάβει.

"Sponsored links"

Άραγε, τι συμβαίνει και δε γίνονται οι βασικές εργασίες συντήρησης στον χρόνο τους;

Δείτε τη φωτογραφία από την οδό Καλλέργων:

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις