Βανδάλισαν την προτομή της αγωνίστριας Λέλας Καραγιάννη

Κανένα σχόλιο

Στόχος βανδάλων έγινε για ακόμη μια φορά η προτομή της ηρωίδας της Εθνικής Αντίστασης Λέλας Καραγιάννη στο κέντρο της Αθήνας.

Η προτομή είχε βανδαλιστεί ξανά το 2016, καθώς βρέθηκε «αποκεφαλισμένη», ενώ και πάλι τα συνεργεία του δήμου βρήκαν τον αποκολλημένο κορμό και το αποκομμένο τμήμα του κεφαλιού της προτομής στον πεζόδρομο της οδού Τοσίτσα, δίπλα στο Πολυτεχνείο.

Συνεργεία του δήμου Αθηναίων διαπίστωσαν χθες το πρωί τον νέο βανδαλισμό, αποθήκευσαν τον αποκολλημένο κορμό και παρέδωσαν το αποκομμένο τμήμα του κεφαλιού της προτομής στη Διεύθυνση Συντήρησης του υπουργείου Πολιτισμού.

"Sponsored links"

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις