Βανδαλισμοί σε πινακίδες οδικής σήμανσης στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας… και όχι μόνο

Κανένα σχόλιο

Βανδαλισμούς σε πινακίδες οδικής σήμανσης στην Αγ. Μαρίνα της Δ.Ε. Ν. Κυδωνίας διαπίστωσε ο Δήμος Χανίων, καθώς κάποιοι έβαψαν με σπρέι τα σήματα του Κ.Ο.Κ. στην περιοχή. Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, που συνιστούν ποινικό αδίκημα, είναι να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή και η ασφάλεια όλων όσων κινούνται καθημερινά στα συγκεκριμένα σημεία.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργος Ξανθουδάκης, επισημαίνει ότι πρόκειται για μία ενέργεια κάποιου ή κάποιων ανεγκέφαλων, που βάζει σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια και κυρίως ανθρώπινες ζωές. «Πρόκειται για μια εγκληματική πράξη και ως τέτοια θα την αντιμετωπίσουμε», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Ξανθουδάκης, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος Χανίων θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες εκ του Νόμου ενέργειες, ενώ άμεσα τα συνεργεία του Δήμου θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση των πινακίδων.

Πάντως να αναφέρουμε ότι δεν είναι το μοναδικό σημείο όπου πινακίδες είναι βανδαλισμένες ενώ υπάρχουν και σημεία που οι πινακίδες βρίσκονται σε άθλια κατάσταση όχι εξαιτίας βανδαλισμών, αλλά λόγω φθοράς, ή κρύβονται πίσω από δέντρα που δεν έχουν κλαδευτεί, ή λείπουν τελείως, όπως στην πινακίδα της διασταύρωσης εξόδου από την εθνική από Πλατανιά στον Γαλατά όπου η πινακίδα που να δείχνει πού βρίσκεται ο Γαλατάς και πού τα Χανιά έχει… εξαφανιστεί.

"Sponsored links"

Και εκεί, ο Δήμος πρέπει να κάνει επιτέλους κάτι.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις
τι παίζει τώρα στον kritifm1015

No upcoming events for today