25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Βαρουφάκης: Το 2021 ο ιός θα υποχωρήσει και θα αφήσει πίσω του φτώχεια

Ημερομηνία:

Το έτος 2021 «δεν θα είναι μια χρονιά εύκολη. Καθώς θα υποχωρεί ο ιός, θ’ αφήνει πίσω του φτώχεια και αυταρχισμό», αναφέρει ο Γιάννης Βαρουφάκης στην αφιέρωση που κάνει στο πρώτο εσωτερικό φύλλο του ημερολογίου του κόμματος ΜέΡΑ25 το οποίο δίνεται στα μέλη του.

Όπως αναφέρει όμως, το 2021 «θα αφήνει και κάτι άλλο: την χαλυβδωμένη αποφασιστικότητά μας ν’ αντιδράσουμε. Η λύτρωση ποτέ δεν κυλά ανεμπόδιστα στους τροχούς του αναπόφευκτου, αλλά έρχεται μέσα από κλυδωνισμούς και συνεχή αγώνα».

Και καταλήγει: «Στο χέρι μας είναι το 2021 να μείνει στην Ιστορία ως μια όμορφη, ανατρεπτικά δημιουργική χρονιά».

* Οι φωτογραφίες είναι από τη σελίδα στο Facebook του Νίκου Καραμπάση, εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ