Βγάζει επειγόντως τις ράμπες ΑΜΕΑ απο τις παραλίες ο Δήμος Χανίων λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας

Κανένα σχόλιο

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι, έπειτα από την ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία  Πολιτικής Προστασίας για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ημέρες και μετά από ειδική σύσταση των κατασκευαστών, οι ράμπες κολύμβησης seatrack θα απομακρυνθούν από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου αύριο, Παρασκευή 18/9/2020.

Οι συγκεκριμένες ράμπες κρίθηκε σκόπιμο να απομακρυνθούν από τις παραλίες, νωρίτερα του προγραμματισμένου χρονικού διαστήματος φύλαξής τους, για την αποφυγή πιθανής ζημιάς.

Οι λουόμενοι, που αντιμετωπίζουν κινητικές δυσκολίες, για το υπόλοιπο διάστημα θα μπορούν να εξυπηρετούνται από τα χειροκίνητα αμαξίδια θαλάσσης, τύπου JοB.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις