Βγάλτε τα κρασιά σας από το κελάρι για την 3η βραδιά οινογευσίας

Κανένα σχόλιο

H 3η Βραδιά Οινογευσίας με κρασιά Χωρικής Οινοποίησης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Αυγούστου στην Πανέθημο του Δήμου Πλατανιά. Οι φίλοι του κρασιού καλούνται για τρίτη χρονιά να φέρουν το κρασί τους σε ένα διαγωνισμό στο κλίμα του …καλού κρασιού. Ελάτε με το κρασί σας – διαμηνύουν οι διοργανωτές – σε μια βραδιά που περιλαμβάνει σχολιασμό και βράβευση των κρασιών από ομάδα Οινογευστών, κρασί, μεζέ και διασκέδαση με το συγκρότημα «Εντέχνως Λαϊκοί».

Η διαδικασία της γευσιγνωσίας είναι ανοιχτή. Όποιος θέλει μπορεί να φέρει το κρασί του μέχρι τις 5.00 μμ την ίδια μέρα σε γυάλινο, διάφανο μπουκάλι 500 ml και να το παραδώσει στην επιτροπή γευσιγνωσίας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6948948067.

"Sponsored links"

Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Αναπτυξιακός – Πολιτιστικός φορέας «Τα Όμορφα Χωριά Μας» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πανεθήμου – Κρύας Βρύσης με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Πλατανιά και της Πολιτιστικής Εταιρείας Κρήτης. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της δράσης «Χωριά Με Φώτα Ανοιχτά» 2016.
Η είσοδος είναι ελεύθερη

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις