Βγήκαμε απ’ τα μνημόνια αλλά οι θεσμοί, θεσμοί!

Κανένα σχόλιο

Κύριε Διευθυντά,

Τώρα και δύο χρόνια ανακοινώνουν στις ειδήσεις ότι έχουν προβεί σε ρυθμίσεις των 120 δόσεων. Ανακοινώνουν, ανακοινώνουν, ανακοινώνουν.

Ψέμματα!

"Sponsored links"

Να σας πω παράδειγμα: Για να πληρώσεις τρέχουσα υποχρέωση ασφαλιστικού ταμείου πρέπει να μη χρωστάς προηγούμενες. Ή να έχει γίνει ρύθμιση. Είπαν πως μέχρι υποχρέωση 50.000 ευρώ έγιναν ρυθμίσεις 120 δόσεων. Αμ δε! Πάνε οι λογιστές να μπουν ηλεκτρονικά σε ρύθμιση υποχρέωσης 15.000 ευρώ, ποσό ασήμαντο για εταιρεία, τίποτα. Ρύθμιση το «αυτόματο» δεν κάνει.

Έτσι λοιπόν δεν μπορείς να πληρώσεις ούτε τις τρέχουσες δόσεις ούτε βέβαια μαζεμένες τις 15.000 ευρώ.

Μπαίνουν όμως αυθαίρετα στον λογαριασμό σου και σου τον κατάσχουν. Αν αυτό είναι νόμιμο πέστε μου. Αν αυτό δεν είναι δικτατορία πέστε μου.

Σου βουτούν για λίγους μήνες 8.000 ευρώ. Πώς να πληρώσεις ΔΕΗ, πώς να βγάλεις άλλες υποχρεώσεις; Λες, τώρα θα γίνεται ρύθμιση.

Προσπαθεί ο λογιστής, τίποτα!

Αυτοί, δώστου ανακοινώσεις στις ειδήσεις. Έχομε προβεί σε ρυθμίσεις των 120 δόσεων. Αμ δε!

Τώρα ξανά ανακοινώνουν: «Έχομε προβεί σε ρυθμίσεις των 120 δόσεων αλλά θα πρέπει να εγκριθούν απ’ τους Θεσμούς.».

Δηλαδή, τώρα και δύο χρόνια τζάμπα μιλάτε στις ειδήσεις για ρυθμίσεις; Δεν τις εγκρίνουν οι Θεσμοί. Τζάμπα μιλάτε; Δηλαδή ποιοι κυβερνούν; Οι Θεσμοί;

Με ποια νομιμότητα;

"Sponsored links"

Τα ονόματα των Θεσμών και ποιος τους έβαλε και με ποιο Σύνταγμα τους νομιμοποίησαν;

Για να ξέρομε πώς θα υπερασπιστούμε τις ζωές μας. Βάσει του δικού μας Συντάγματος που δεν το καταργούμε, δεν το απεμπολούμε.
Απατεώνες, πρώην και νυν

Ένας επιχειρηματίας της πόλης μας

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις