«βγαίνουν στους δρόμους οι ανώμαλοι και βγάζουν τους κώλους τους έξω, μπροστά στα μάτια των παιδιών μας!»

Κανένα σχόλιο

Του Άρη Δημοκίδη

Είναι εύκολο να βγάλεις σουρεαλιστικές φωτογραφίες σε συλλαλητήρια, πόσο μάλλον σε συγκεντρώσεις που συμμετέχουν εθνικιστές και βαθιά θρησκευόμενοι.

Όμως ο βραβευμένος φωτορεπόρτερ Άρης Μεσσήνης που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει τα εγκαίνια της ΔΕΘ πέτυχε, όχι τυχαία φυσικά, το τέλειο κλικ, και το ανέβασε στο Instagram του.

"Sponsored links"

Η φωτογραφία έγινε viral κατευθείαν και τα σχόλια είναι πολλά και διάφορα, οπως και οι παρωδίες


Αρχαίο Μακεδονικό Βάζο / George Kakoullis

Φυσικά έχουμε γράψει για τον Μεσσήνη και με αφορμή τις σημαντικότερες φωτογραφίες του:

Προφανώς και δεν είναι κάτι τρομερό ούτε κατακριτέο το να δείξεις τα οπίσθιά σου. Όμως το πιο ενδιαφέρον είναι πως οι περισσότεροι που συμμετείχαν στο χτεσινό συλλαλητήριο είναι οι ίδιοι που φρίττουν με κανά κώλο που μπορεί να φανεί στα Gay Pride.

Κάποιοι απ’ αυτούς μάλιστα, ανεβάζουν συχνά πυκνά ό,τι πιο ακραία φωτογραφία μπορεί να έχει τραβηχτεί σε κάποιο ξένο Pride, παρουσιάζοντάς την όχι απλά ως ελληνική αλλά και ως τυπική των παρελάσεων (ενώ εννοείται πως απεικονίζει τις απειροελάχιστες εξαιρέσεις).

Η φωτογραφία του Μεσσήνη αποθηκεύεται με τη μία, για να χρησιμοποιηθεί ως photo-comment απ’ του χρόνου και κάθε Ιούνιο, όταν οι εξοργισμένοι, θεοσεβούμενοι πατριώτες θα λένε έξαλλοι «βγαίνουν στους δρόμους οι ανώμαλοι και βγάζουν τους κώλους τους έξω, μπροστά στα μάτια των παιδιών μας!» 😉

"Sponsored links"

lifo.gr

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις