Βερύκιος: Συνθήματα όπως «έξω οι βάσεις του θανάτου» ανήκουν στο παρελθόν

Κανένα σχόλιο

Μόνο το …θυμιατό έλειπε χτες από το τηλεοπτικό πλατό των ειδήσεων του «ALPHA», κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για τις προθέσεις της κυβέρνησης να σπείρει νέες αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις σε όλη τη χώρα. Αρχικά αναλύθηκαν από τον Δ. Βερύκιο τα «καλά και συμφέροντα» από τη μετατροπή της Ελλάδας σε βάση πολεμικής εφόρμησης των ΗΠΑ.

Και συνεχίζοντας την προσπάθειά του, αν και χωρίς θυμιατό, να ξορκίσει την αντιιμπεριαλιστική πάλη, έσπευσε να διαπιστώσει ότι πλέον ανήκουν στο παρελθόν συνθήματα όπως «έξω οι βάσεις του θανάτου».

Προφανώς το …μέλλον κατά τα λιβανιστήρια του ΝΑΤΟ ανήκει αποκλειστικά στην πολεμική προπαρασκευή στην οποία μας χώνει μέχρι το λαιμό η κυβέρνηση.

"Sponsored links"

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις