Βιαιοπραγίες πολιτών ενάντια στον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σούδα Κώστα Φωκά για την αντιπλημμυρική προστασία

Κανένα σχόλιο

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σούδας κ. Κώστας Φωκάς με επιστολή του καταγγέλλει βιαιοπραγίες από πολιτικές εις βάρος του με αφορμή την αργοπορία στην ολοκλήρωση εργασιών για την αντιπλημμυρική προστασία στης Σούδας.

Στην επιστολή αναφέρει τα εξής:

Με αφορμή τα ‘‘αρνητικά’’ γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο χθεσινό (10-09-2018) συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Σούδας, και την πρωτοφανή λεκτική – και όχι μόνον … – επίθεση που δέχθηκα, από παραβρισκόμενους πολίτες και μέλη του συμβουλίου, έχω να δηλώσω τα εξής:

"Sponsored links"

Για την αντιπλημμυρική προστασία της Σούδας, τον καθαρισμό των αγωγών, των χαντακιών, των ρεμάτων, και των φρεατίων, αποκλειστικά αρμόδια υπηρεσία είναι η Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Χανίων.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών στον ποταμό Μορώνη, και την αντιπλημμυρική προστασία της εν λόγω περιοχής (Λειβάδια και Κάτω Σούδα), αρμόδια – υπεύθυνη υπηρεσία είναι η Περιφέρεια.

Για την δική μου παρέμβαση στις παραπάνω υπηρεσίες, σχετικά με τα συγκεκριμένα προβλήματα της Σούδας, αλλά και με πολλά άλλα, διαχρονικά, από τότε που εξελέγην Πρόεδρος στην Δημ. Κοινότητα Σούδας, έχω να καταθέσω πολλούς φακέλους με έγγραφα, προτάσεις, και παρουσίες μου σε συναντήσεις και συμβούλια (σε πολλά από τα οποία η παρουσία μου ήταν μάλιστα προαιρετική …).

Δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να γίνω ο σάκος του μποξ για μικρές ή μεγάλες ολιγωρίες υπηρεσιακών παραγόντων.

Δηλώνω ότι εάν επαναληφθεί παρόμοιο επεισόδιο τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

Ζητάω συγνώμη εάν παρεκτράπηκα (κάτι που έκανα δημόσια και εκείνη την ώρα), και ‘‘κατέβηκα’’ στο επίπεδο συγκεκριμένου ανθρώπου που βιαιοπράγησε εναντίον μου.

Στο μέλλον δεν θα επιτρέψω να επαναληφθούν παρόμοια επεισόδια σε συνεδρίαση συμβουλίου” αναφέρει στην επιστολή του.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις